Mozaïek Plus

Zitdagen groeipakket in Maasmechelen.

zitdagen groeipakket

Heeft u kinderen? Dan heeft u recht op financiële steun. Dat heet het Groeipakket.
Wilt u hierover meer info? Wilt u weten waar u recht op heeft? Wilt u een aanvraag doen voor de COVID-19 toeslag?
Kom dan naar de zitdag!

Voor wie? voor ouders met kinderen van 0 tot 24 jaar

Wanneer? donderdag 16 juli, 13 augustus, 17 september en 15 oktober - telkens van 9u tot 12u

Waar? Huis van het Kind Maasmechelen - Oude Baan 207 (naast wijkcentrum Concordia)

Meer info?

T 089 769875 - E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op deze zitdag is de uitbetalingsactor FONS aanwezig. Indien u bij een andere actor aangesloten bent is dat geen probleem, iedereen kan hier terecht met zijn vragen.

Meer info over de COVID-19 toeslag? https://www.groeipakket.be/nl/COVID19

 

Coronavirus info!

Beste ouders

We zijn bewust van de ernst van het virus. We volgen hierbij de maatregelen die de overheid ons oplegt. Er is geen enkele reden tot paniek. Kinderen, maar ook jullie,  zullen en willen we correct informeren. Tot slot willen we vooral de rust bewaren.

Gelieve onderstaande links zeker te lezen/bekijken.

Dank voor jullie medewerking!

 

Nieuwe foto's van onze activiteiten!!

Herfstwandeling:
Begin oktober is de jaarlijkse herfstwandeling. Klas 4 heeft mooie foto's gemaakt en we willen die dan ook graag delen op onze website. Het was weer een prachtige dag voor alle kids.
Klik HIER voor de foto's.

Pietenworkshop:
Op 25 november mochten de kleinsten van onze school op de Helix genieten van een heuse pietenworkshop. De leerlingen vonden het heerlijk. De foto's zijn HIER te bekijken.

Bezoek aan Gaiapark:
Op 26 november trokken enkele klassen naar het Gaiapark nadat ze in de klas tijdens de lessen wereldoriëntatie geleerd hadden over 'het dierenrijk'. Gelukkig werkte de weergoden een beetje mee en bleef het droog. Zo kon iedereen genieten van dit prachtige park. Klik HIER voor de foto's

Grootoudersfeest:
Op woensdag 27 november mochten we onze grootouders eens in de bloemetjes zetten met een mooi dansje. Alle klassen deden het schitterend en de groten van de structuurklas kondigden de optredens aan als volleerde presentatoren. Groot en klein mocht weer heel tevreden zijn. De foto's kunt u HIER bekijken.

Bezoek Mijnmuseum Waterschei:
Klassen 4 en 5 brachten onlangs een bezoek aan het mijnmuseum van Waterschei. Wat een prachtige uitstap was dat. Ontzettend veel geleerd over het mijnverleden. Klik HIER voor de foto's.

Bezoek aan The Bakery:
Op 2 december mochten klas 4 en klas 5 op bezoek gaan bij The Bakery in Maasmechelen. We waren erg onder de indruk van de prachtige machines waarmee gewerkt werd. Maar er was ook heel veel handwerk zoals bv de taarten. Het rook in ieder geval erg lekker en wat fijn dat we na afloop van de rondleiding ook een lekkere koek kregen. Gelukkig hadden de leerlingen ook aan hun gedacht en mooie tekeningen gemaakt voor de begeleider die er erg tevreden mee was.Voor de foto's klik HIER.

 

Rode neuzen markt 2019

Op 15 november 2019 hielden Mozaïek en Mozaïek Plus een rode neuzenmarkt met allerlei leuke knutselwerkjes en lekkernijen. Het was een groot succes. Ook spiderman kwam onze markt een bezoekje brengen!!!
Klik HIER voor de foto's.

 

Kalender infobijeenkomsten 'Huis van het kind'

Klik HIER voor de kalender van het najaar 2019.
Klik HIER voor de kalender van het voorjaar 2020.